Derfor er kontorindretning vigtigt

Kontoret er et vigtigt rum, da det er den ramme, hvor du, dine medarbejdere og eventuelle kunder skabe grundlaget for hele jeres virksomheden og bruge mange timer. På kontoret skal man ofte være eftertænksom, produktiv og kreativ. Netop disse processer kan blive boostet af og understøttet af din kontorindretning.

Du er typisk på kontoret alle hverdage, 5 dage om ugen. Derfor er det vigtigt at det er et sted du og dine kolleger kan lide at være.
Artboost har samarbejder med udvalgte kunstnere fra hele verden, der er specalister i indretning og kan ud fra jeres behov få indrettet kontoret bedst muligt så i får gladere medarbejdere.

Medarbejdere i kantinen ved Lunar foran månelandskabs-installationen leveret af Artboost. Læs mere om projektet her:

Kontorindretning hos Artboost

Den rigtige kontorindretning skaber nemlig et miljø, som løfter arbejdsglæden og giver de bedste rammer for en behagelig og produktiv arbejdsdag. Det ved vi hos Artboost, og derfor er de klar til at hjælpe dig med din næste kontor indretningsopgave. læs mere om hvad kunst og god kontorindretning kan gøre for dine kunder, medarbejdere og besøgende.

Du kan få hjælp til både store og små opgaver. Vi har masser af idéer til kunst indretningen af både kontoret, mødelokalet, entréen eller kantinen, der tager udgangspunkt i jeres behov, brand og værdier. Du kan også bruge os til kunst indretning af hotel, uddannelsesinstitutioner, plejefaciliteter, sognegårde og meget andet.

Læs mere om kunst til kontoret her.

Kontorindretning ved Engsøhus for PFA Pension af Artboost.

Se vores tidligere projekter og blive inspireret til hvad du selv kunne få opsat.
Uanset hvilken type indretning, du står over for, glæder vi os til at dele ud af vores erfaring og hjælpe dig godt i mål.

Læs mere om kunst til virksomheder her.

Du mere end velkommen til at kontakte Artboost, hvis du har nogle spørgsmål.
info@artboost.com eller telefon +45 25 67 66 24 for yderligere information eller booking af et gratis intro møde.