Derfor bør du få kunst i virksomheden

Kunst øger kreativiteten i virksomheden

Kunsten åbner op for en verden af fantasi, undren og inspiration, der beriger tilskuernes oplevelse. Læs mere og se den videnskabelige undersøgelse her.

Kunst øger produktiviteten i en virksomheden

En række undersøgelser, der fremhævede den psykologiske virkning af kontorlokalers layout på medarbejderne. Undersøgelserne fandt kort sagt ud af, at berigede rum (dekoreret med planter og kunst) gjorde medarbejdere 17% mere produktive end dem i magre områder (nøgne og funktionelle). Læs mere her.

Special lavet akustik kunst af Ruth Crone Foster lavet for Team.blue i Skanderborg. Læs mere om projektet her.

Kunst øger kommunikationen i en virksomheden

Kunst forbedrer kommunikationsprocesser i en virksomhed. Det inviterer folk til at udtrykke deres mening mere åbent og til at deltage i dybere og kritiske samtaler på arbejdspladsen. Læs mere her.

Kunst styrker fællesskab og tilhørsforhold i en virksomheden

Bedre kommunikation betyder et stærkere fællesskab. Et stærkere fællesskab gør dine medarbejdere er mere sociale og gladere på arbejdet.

Medarbejderne i virksomheden Lunar, der poserer foran deres månelandskabs installation lavet af Artboost. Læs mere om projektet her.

Kunst booster mindfulness i en virksomheden

Som alle ovenstående faktorer viser, hvis du vælger den rigtige slags kunst til din virksomhed, uanset om det er tankevækkende, legende eller simpelthen smukt, vil dets tilstedeværelse helt sikkert kunne mærkes. Det vil resultere i en mere positiv arbejdsglæde og en sundere og rigere tilgang til arbejde.

Kunst til virksomheder der støtter bæredygtighed

Er CSR (Corporate social responsibility) et af dine fokuspunkter i virksomheden og vil i gerne støtte op omkring de globale miljøkrav og verdensmålene er Artboost en sikker samarbejdspartner. Vi kan igennem vores kunstarbejde hjælpe med en sikker og bæredygtig fremtid. Læs mere om hvordan du kan fremme bæredygtighed med kunst her. Vores produkter bliver udarbejdet af kunstnere fra hele verden og bliver særligt udvalgt for, at imødekomme dine behov. 5% af vores overskud fra alle cases til en kunst-fond der bla. hjælper nye kunstnere med at komme i gang med deres projekter.

Fra billeder og malerier, til special produceret skulpture, af glas, træ, metal, sten og lydabsorberende materiale, til traditionelle værker - er blot få ord på hvad vi kan levere.. kernen af det vi laver er altid centreret omkring kunden og deres behov. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Få inspiration fra vores tidligere projekter her.

Værket "One form, Reborn" lavet af Thomas Dambo er lavet af restmaterialer fra produktionen og inspirer til upcycling og et mere bæredygtigt mindset.

Kunst services for virksomheder

Særlige kunstværker – kun for din virksomhed
Få adgang til vores store netværk af kunstnere og fotografer. Måske vil I have kunst baseret på jeres lokalmiljø, historie eller et kunstværk der kommunikerer jeres værdier eller produkter. 

Rådgivning
Vi rådgiver gerne om hvilke værker, materialer eller placeringerne i din virksomhed - kontor, butik, entré, mødelokale og meget mere.

Kunsten i får er jeres og ikke bare til låns
Alt kunst der bliver leveret er jeres og i kan gøre med det som i vil, kunst har en tendens til at stige i værdi og udover at skabe et god arbejdsmiljø, kan det også ses som en attraktiv investering. 

Læs omkring hvad kunst kan gøre for din virksomhed ift. DGBN certifikation.

Læs mere om kunst til kontoret her.
Læs mere om kontorindretning her.
Du mere end velkommen til at kontakte Artboost, hvis du har nogle spørgsmål.
info@artboost.com eller telefon +45 25 67 66 24 for yderligere information eller booking af et gratis intro møde.