Hvad får man ud af kunst på kontoret?

Hvis man ønsker produktive, kreative og glade medarbejdere, så kan kunst på kontoret være behjælpelig. Kunst åbner op for at dine medarbejdere har muligheden for at udtrykke deres mening åbent på kontoret og gå ind i dybere og kritiske samtaler. Som i sidste ende forbedrer kommunikationen på kontoret - og styrker fællesskabet.

Kunst på kontoret åbner også op for en verden af fantasi, inspiration og undren som kan gøre, at medarbejdere selv begynder at tænke i andre baner og får en øget kreativitet.

Kunstinstallation af Iris Bakker baseret på medarbejder workshop, hvor de bedste historier fra virksomheden blev foreviget i et værk bestående af 72 selvstændige værker. Læs mere om projektet her,

Undersøgelser udarbejdet af School of Psychology ved University of Exeter viser at medarbejdere, der selv har haft kontrol over design og layout ift. Indretning af kontoret, har en øget produktivitet på hele 32% mere end andre. Læs mere her

Det overstående er blot få af mange fordele man kan få ud af kunst på kontoret. Kunst kan ligesom en madordning øge produktiviteten og glæden på arbejdspladsen.

Kunst på kontoret kan i høj grad også være med til at formidle virksomhedens værdier, brand og image.

Det både overfor ens samarbejdspartnere og ansatte men også kunder. Brug kunst på kontoret til at skabe stemningen på arbejdspladsen, hvor udsmykningen giver gode rammer for kreativitet og trivsel. Hvor imod tomme vægge udsender et helt andet budskab. 

Hvilken slags kunst kan man få til kontoret

Hvordan man kuraterer kunst til sit kontor, kan variere meget og kan kommunikerer forskellige budskaber. Hos Artboost ser vi på kundens behov, og giver rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til kontoret, kantinen, mødelokalet eller entréen. Så længe der er noget smukt og behageligt som møder dine ansatte og kunder, som samtidig kommunikerer dine værdier.

Monokromatisk værk leveret til Heat & Brew ifm. event som del af en større udstilling leveret af Artboost.

Vi tilbyder alt fra unikke malerier og billeder, til special produceret skulpturer, af glas, træ, metal, sten og lydabsorberende materialer, til traditionelle værker såsom malerier. Vores kunstnere skræddersyer kunsten præcis til jeres behov, så I får en unik oplevelse.

Læs mere om kontorindretning her.

Se vores tidligere projekter her.

Du mere end velkommen til at kontakte Artboost, hvis du har nogle spørgsmål.
info@artboost.com eller telefon +45 25 67 66 24 for yderligere information eller booking af et gratis intro møde.

Kunst til virksomheder.